Nieuw vlooien- en tekenmiddel!

Vanaf morgen hebben wij een nieuw middel voor de hond dat uw hond gedurende drie maanden beschermt tegen vlooien en teken. Ideaal voor honden die veel zwemmen, vaak huidproblemen hebben en jeuk of voor iedereen die vaak vergeet pipetjes te druppelen.
Het middel kan veilig gecombineerd worden met Milbemax, dus door 4 x per jaar deze pil te combineren met Milbemax behandel je je hond goed tegen de belangrijkste parasieten! Natuurlijk verschilt de situatie per gezin en per hond. Daarom hebben we een nieuw adviesschema gemaakt om per situatie een goed advies te kunnen geven aan onze klanten.

Belangrijke vragen die we doorlopen zijn:

  • Gaat u naar het buitenland? (en zo ja, waar naar toe?)
  • Zijn er kinderen in huis?
  • Heeft u een hond, kat of andere dieren?
  • Heeft uw dier vaak huidproblemen, teken, vlooien of andere problemen?
Nu kunnen we u een nog beter advies geven en kunt u uw dier optimaal beschermen tegen deze parasieten en de ziektes welke ze kunnen overbrengen!
Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!
caressa-teken
Wist u dat de meeste teken niet opgemerkt worden?
vlo-eitjes-caressa
En dat één vlo in haar leven 1500 eitjes legt?

Deel dit bericht met iemand!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail

Lees ook:

Caressa Zomercheck

Doe de zomercheck

Ga je naar het buitenland of blijf je in het mooie Nederland? Hoe je ook je vakantie deze zomer spendeert, een zomercheck van je huisdier is altijd belangrijk! Samen met jullie willen we ook dit jaar weer ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk huisdieren kunnen genieten van zomer, zon en zee. Doe je mee met de check? 👇

Lees verder

Actie: Maand van de gebitsverzorging

Het merendeel van honden en katten van drie jaar en ouder hebben gebitsaandoeningen. De belangrijkste oorzaak is de vorming van tandplak en tandsteen, maar met tijdige behandeling kunnen ernstige klachten voorkomen worden.

Lees verder
Vacature Dierenarts

Gezocht: nieuwe collega

Ons vernieuwde team is klaar voor nieuwe uitdagingen en doorgroeimogelijkheden! Daarom is er ruimte voor een extra collega en zijn wij per direct op zoek naar een gezelschapsdierenarts!

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram