Werkzaamheden bij Caressa Dierenziekenhuis Haarlem

Update februari 2021

In verband met de weersomstandigheden zijn de huidige wegwerkzaamheden helaas stil komen te liggen en hebben deze vertraging opgelopen. Naar verwachting zullen de werkzaamheden daarom aanhouden tot oktober. We hopen hierin op uw begrip met betreffende tot de bereikbaarheid van Caressa Dierenziekenhuis Haarlem. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Parkeeradvies

Op dit moment zijn de Waalstraat, Rijnstraat en Reggestraat goed bereikbaar om te parkeren. Daarnaast is parkeergarage Marsmanplein op loopafstand van onze kliniek.

Bereikbaarheid

In verband met werkzaamheden aan de weg voor onze locatie zullen wij vanaf maandag 30 november 2020 minder goed bereikbaar zijn. De straat en stoep worden opengebroken waardoor er met zowel de auto als fiets helaas niet geparkeerd kan worden voor onze praktijk. Caressa Dierenziekenhuis Haarlem is wel bereikbaar via aangebrachte loopplanken en blijft gewoon geopend.

Duur werkzaamheden

De werkzaamheden aan de weg verlopen in 4 fases. De eerste fase start 30 november 2020 en duurt naar verwachting tot half februari. De vervolgfases zijn momenteel nog niet bekend zijn. Houdt deze pagina in de gaten voor de meest recente informatie!

Deel dit bericht met iemand!

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail

Lees ook:

Actie: Fitte Senior

Weet u welke ouderdomskwalen uw huisdier heeft? Doe de gezondheidscheck voor oudere huisdieren en ontdek ziektes en aandoeningen in een eerder stadium.

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram