Werkzaamheden bij Caressa Dierenziekenhuis Haarlem

Update februari 2021

In verband met de weersomstandigheden zijn de huidige wegwerkzaamheden helaas stil komen te liggen en hebben deze vertraging opgelopen. Naar verwachting zullen de werkzaamheden daarom aanhouden tot oktober. We hopen hierin op uw begrip met betreffende tot de bereikbaarheid van Caressa Dierenziekenhuis Haarlem. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Parkeeradvies

Op dit moment zijn de Waalstraat, Rijnstraat en Reggestraat goed bereikbaar om te parkeren. Daarnaast is parkeergarage Marsmanplein op loopafstand van onze kliniek.

Bereikbaarheid

In verband met werkzaamheden aan de weg voor onze locatie zullen wij vanaf maandag 30 november 2020 minder goed bereikbaar zijn. De straat en stoep worden opengebroken waardoor er met zowel de auto als fiets helaas niet geparkeerd kan worden voor onze praktijk. Caressa Dierenziekenhuis Haarlem is wel bereikbaar via aangebrachte loopplanken en blijft gewoon geopend.

Duur werkzaamheden

De werkzaamheden aan de weg verlopen in 4 fases. De eerste fase start 30 november 2020 en duurt naar verwachting tot half februari. De vervolgfases zijn momenteel nog niet bekend zijn. Houdt deze pagina in de gaten voor de meest recente informatie!

Deel dit bericht met iemand!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail

Lees ook:

Caressa Zomercheck

Doe de zomercheck

Ga je naar het buitenland of blijf je in het mooie Nederland? Hoe je ook je vakantie deze zomer spendeert, een zomercheck van je huisdier is altijd belangrijk! Samen met jullie willen we ook dit jaar weer ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk huisdieren kunnen genieten van zomer, zon en zee. Doe je mee met de check? 👇

Lees verder

Actie: Maand van de gebitsverzorging

Het merendeel van honden en katten van drie jaar en ouder hebben gebitsaandoeningen. De belangrijkste oorzaak is de vorming van tandplak en tandsteen, maar met tijdige behandeling kunnen ernstige klachten voorkomen worden.

Lees verder
Vacature Dierenarts

Gezocht: nieuwe collega

Ons vernieuwde team is klaar voor nieuwe uitdagingen en doorgroeimogelijkheden! Daarom is er ruimte voor een extra collega en zijn wij per direct op zoek naar een gezelschapsdierenarts!

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram