Facebook
X

Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam doneert €1.000 aan Stichting Zwerfkatten Rijnmond

Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam heeft vorige week een donatie van €1.000 overhandigd aan Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Deze gift zal helpen bij het uitbreiden van hun belangrijke werk op het gebied van castratie en sterilisatie van zwerfkatten in de regio.
Caressa Rotterdam Stichting Zwerfkatten Rijnmond cheque

Manager Wendy en haar collega Jamie brachten persoonlijk een bezoek aan de stichting om de donatie te overhandigen. “We wilden er een speciaal moment van maken,” zegt Wendy, “dus hebben we een bloemetje en een mooie cheque meegebracht om deze belangrijke samenwerking te vieren.”

Jaarlijks komen er veel zwerfkatten bij Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam terecht voor castratie of sterilisatie, een dienst die de stichting op zich neemt tegen een gereduceerde prijs. De nieuwe eigenaren dragen alleen de kosten van het Medical Pet Shirt en eventuele thuismedicatie.
“We zijn trots op onze samenwerking met Stichting Zwerfkatten Rijnmond en we zijn verheugd om hun missie te ondersteunen om zwerfkatten te helpen,” zegt Wendy. “We hopen dat onze donatie zal bijdragen aan het verder verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de katten in onze gemeenschap.”
Stichting Zwerfkatten Rijnmond was enorm blij met de donatie en het prachtige gebaar van het dierenziekenhuis. Het bedrag zal een substantiële hulp bieden in hun voortdurende inspanningen om de zwerfkattenpopulatie op een humane en verantwoorde manier te beheren.
Voor meer informatie over Stichting Zwerfkatten Rijnmond en hun belangrijke werk:
Caressa Rotterdam Stichting Zwerfkatten Rijnmond verticaal

Deel dit bericht met iemand!

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail

Lees ook:

Caressa Tips om je huisdier zomerklaar te maken

Tips om je huisdier zomerklaar te maken

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je huisdier zomerklaar te maken! Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je huisdier veilig en comfortabel is tijdens de warme zomerdagen.

Lees verder
Konijn

Maand van het konijn

In de maand mei staat bij ons het konijn centraal en daarom geven wij alle lieve konijntjes extra aandacht met speciale kortingen op bijvoorbeeld vaccinaties

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn