Facebook
X

Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam doneert €1.000 aan Stichting Zwerfkatten Rijnmond

Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam heeft vorige week een donatie van €1.000 overhandigd aan Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Deze gift zal helpen bij het uitbreiden van hun belangrijke werk op het gebied van castratie en sterilisatie van zwerfkatten in de regio.
Caressa Rotterdam Stichting Zwerfkatten Rijnmond cheque

Manager Wendy en haar collega Jamie brachten persoonlijk een bezoek aan de stichting om de donatie te overhandigen. “We wilden er een speciaal moment van maken,” zegt Wendy, “dus hebben we een bloemetje en een mooie cheque meegebracht om deze belangrijke samenwerking te vieren.”

Jaarlijks komen er veel zwerfkatten bij Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam terecht voor castratie of sterilisatie, een dienst die de stichting op zich neemt tegen een gereduceerde prijs. De nieuwe eigenaren dragen alleen de kosten van het Medical Pet Shirt en eventuele thuismedicatie.
“We zijn trots op onze samenwerking met Stichting Zwerfkatten Rijnmond en we zijn verheugd om hun missie te ondersteunen om zwerfkatten te helpen,” zegt Wendy. “We hopen dat onze donatie zal bijdragen aan het verder verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de katten in onze gemeenschap.”
Stichting Zwerfkatten Rijnmond was enorm blij met de donatie en het prachtige gebaar van het dierenziekenhuis. Het bedrag zal een substantiële hulp bieden in hun voortdurende inspanningen om de zwerfkattenpopulatie op een humane en verantwoorde manier te beheren.
Voor meer informatie over Stichting Zwerfkatten Rijnmond en hun belangrijke werk:
Caressa Rotterdam Stichting Zwerfkatten Rijnmond verticaal

Deel dit bericht met iemand!

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail

Lees ook:

Caressa fotowedstrijd feestagen

Fotowedstrijd feestdagen

Vier de feestdagen met ons mee! Maak met jouw huisdier een leuke foto in de sfeer van de aankomende feestdagen en lever deze tot 15 december 2023 bij ons in om kans te maken op één van onze kerstcadeautjes onder de boom!

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn