Facebook
X

Team Caressa Utrecht wint 3 dagen Stockholm

24 november 2021

Het team van Caressa Utrecht Centrum is door moederbedrijf IVC Evidensia uit meer dan 200 dierenklinieken in Nederland verkozen als meest klantvriendelijke aan de telefoon. Afgelopen herfst heeft het team de felbegeerde Triple A-Wards 2021 in ontvangst mogen nemen met daarbij de prijs van 3 dagen Stockholm.

De Triple A-wards worden elk jaar gehouden om te bepalen welke dierenkliniek de meest klantvriendelijke aan de telefoon is. Er wordt hierin gekeken naar de Triple A: de Aandacht wordt gericht op correct Aannemen én het Aanbieden van een afspraak, want dat is uiteindelijk het beste voor het huisdier en de eigenaar.

Wat betekent het voor u als klant als het team 3 dagen naar Stockholm is?

Op woensdag 8 t/m vrijdag 10 december 2021 zijn beide vestigingen van Caressa Utrecht gesloten, namelijk Caressa Utrecht Centrum aan de Balijelaan en Caressa Utrecht Leidsche Rijn aan de Louis Armstronglaan. 

U kunt op deze dagen terecht bij onze collega’s van:

Wij hopen hierin op uw begrip, bij voorbaat dank!

Deel dit bericht met iemand!

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail

Lees ook:

Caressa fotowedstrijd feestagen

Fotowedstrijd feestdagen

Vier de feestdagen met ons mee! Maak met jouw huisdier een leuke foto in de sfeer van de aankomende feestdagen en lever deze tot 15 december 2023 bij ons in om kans te maken op één van onze kerstcadeautjes onder de boom!

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn