Caressa Dierenkliniek Delft

Beste klant van de Delftse Dierenkliniek. Vanaf één oktober 2016 is de Delftse Dierenkliniek onderdeel geworden van Caressa Dierenziekenhuizen. Uw vertrouwde team van de Delftse Dierenkliniek zult u gewoon blijven zien aan de Burgemeestersrand 198a. U kunt dus gewoon via het bij u bekende nummer contact met ons blijven opnemen en u zult nog steeds het voor u vertrouwde team blijven zien.

Wat verandert er nu wel voor u?

De bedoeling van deze aansluiting is dat wij uw dier nog betere zorg kunnen geven dan u al gewend was van de Delftse dierenkliniek. De volgende zorg zullen wij gaan bieden op Caressa Dierenkliniek Delft:

  • Echografie. Ons team van dierenartsen dat nu al werkt op ons dierenziekenhuis in Rotterdam zal ook zorg gaan bieden op Delft. Hierdoor kunnen wij naast de buikecho’s ook hartecho’s gaan aanbieden op Caressa Dierenkliniek Delft. Wij hebben een geavanceerd nieuw echoapparaat aangeschaft waardoor deze beeldvorming op specialistenniveau aangeboden kan worden.
  • Op zaterdag gaan wij van 10:00 – 16:00 uur voor “normaal tarief” open!
  • Op ons Dierenziekenhuis in Rotterdam kunt u dag en nacht bij één van onze dierenartsen voor spoed terecht!

  • Wij hebben geïnvesteerd in nieuwe narcose apparatuur zoals beademing en bewakingsapparatuur. Hierdoor kunnen de meer gecompliceerde, specialistische operaties uitvoeren op onze dierenkliniek in Delft.

Kortom, uw dier is in de beste handen bij ons team van Caressa Dierenkliniek Delft!

Graag tot ziens bij Caressa Dierenkliniek Delft!