Informatie over de spoeddiensten bij Caressa Dierenziekenhuis Amsterdam en Haarlem

Caressa introduceert:
Hugo verwijskliniek in Zwanenburg!

Begin maart 2019 zal er in de omgeving Amsterdam – Haarlem een gloednieuw diergeneeskundig verwijscentrum geopend worden; Hugo verwijsklinieken.

Hugo zal vanuit Zwanenburg dag en nacht bemand zijn voor spoedhulp voor de wijde omgeving van Amsterdam en Haarlem. Hugo is een verwijscentrum voor alle praktijken van deze regio. Naast spoedzorg zal er op Hugo ook verwijszorg geleverd worden. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Chirurgie en orthopedische chirurgie
  • Beeldvorming zoals echografie en CT-scan
  • Intensive care
  • Interne geneeskunde
Uw Caressa vestiging blijft alle zorg bieden die u van ons gewend bent, we zullen uiteraard nooit iets veranderen waardoor onze service aan u in het gedrang komt. Maar om de kwaliteit nog verder te verhogen, zullen onze dierenartsen bij bijzondere of zeer gecompliceerde gevallen patiënten doorverwijzen naar Hugo.
De spoedzorg van Dierenziekenhuis Amsterdam en Dierenziekenhuis Haarlem buiten de Caressa openingstijden (doordeweeks na 19:30 uur, zaterdag na 18:00 uur en zondag) zullen verplaatst worden naar Hugo, zodat er ’s nachts en in het weekend altijd een team van de beste dierenartsen klaarstaat om uw dier in geval van nood te kunnen helpen. Buiten de spoedzorg kunnen klanten met hun dieren alleen met een verwijzing op Hugo terecht. De tarieven van Hugo zijn vergelijkbaar met de tarieven die u nu van ons gewend bent en indien u geen vervoer heeft of hier hulp bij kunt gebruiken, kan Hugo u helpen. Kijk voor de voorwaarden op www.hugo-verwijskliniek.nl.
Voor onze overige vestigingen zijn er geen veranderingen omtrent de spoed.
Zaterdag 17 maart opent dit nieuwe veterinaire centrum. We nodigen u van harte uit om de opening met ons te komen vieren en het nieuwe centrum te komen bekijken. U bent welkom vanaf 11:30 uur. Om 13:00 uur zullen we het centrum feestelijk openen.

Wilt u meer weten over mogelijke vergiftigingen? Kijk dan op onze informatiepagina’s:

Hugo verwijskliniek
De Heining 10
1161 PA, Zwanenburg

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Deel dit bericht met iemand!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail

Lees ook:

Caressa Zomercheck

Doe de zomercheck

Ga je naar het buitenland of blijf je in het mooie Nederland? Hoe je ook je vakantie deze zomer spendeert, een zomercheck van je huisdier is altijd belangrijk! Samen met jullie willen we ook dit jaar weer ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk huisdieren kunnen genieten van zomer, zon en zee. Doe je mee met de check? 👇

Lees verder

Actie: Maand van de gebitsverzorging

Het merendeel van honden en katten van drie jaar en ouder hebben gebitsaandoeningen. De belangrijkste oorzaak is de vorming van tandplak en tandsteen, maar met tijdige behandeling kunnen ernstige klachten voorkomen worden.

Lees verder
Vacature Dierenarts

Gezocht: nieuwe collega

Ons vernieuwde team is klaar voor nieuwe uitdagingen en doorgroeimogelijkheden! Daarom is er ruimte voor een extra collega en zijn wij per direct op zoek naar een gezelschapsdierenarts!

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram