Facebook
X

Gezocht: nieuwe collega

Ons vernieuwde team is klaar voor nieuwe uitdagingen en doorgroeimogelijkheden! Daarom is er ruimte voor een extra collega en zijn wij per direct op zoek naar een gezelschapsdierenarts.

Caressa Dierenkliniek 76 is een gezellige eerstelijnspraktijk die staat voor zorg voor zowel het dier als de eigenaar. We zijn sinds april 2020 onderdeel van Caressa Dierenziekenhuizen! Ons ervaren team van dierenartsen en paraveterinairen verzorgt alle diergeneeskundige zorg voor huisdier(en): van advies tot behandeling, vaccinatie en operatie. Kortom, een veelzijdige praktijk!

Kom jij solliciteren?

Deel dit bericht met iemand!

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail

Lees ook:

Caressa Tips om je huisdier zomerklaar te maken

Tips om je huisdier zomerklaar te maken

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je huisdier zomerklaar te maken! Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je huisdier veilig en comfortabel is tijdens de warme zomerdagen.

Lees verder
Caressa Zomercheck

Doe de zomercheck

Ga je naar het buitenland of blijf je in het mooie Nederland? Hoe je ook je vakantie deze zomer spendeert, een zomercheck van je huisdier is altijd belangrijk! Samen met jullie willen we ook dit jaar weer ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk huisdieren kunnen genieten van zomer, zon en zee. Doe je mee met de check? 👇

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn