Facebook
X

Opvoeding en vaccinatie pup

U heeft net een nieuwe pup aangeschaft of denkt er over een pup te nemen. Dan is het erg belangrijk om te weten waar je rekening mee moet houden bij de opvoeding van een pup. Daarom organiseren wij in al onze vestigingen puppy consulten.

Tijdens dit consult geven wij uitgebreid informatie over alles wat je moet weten over de opvoeding van een pup. Het puppy consult bestaat uit één kort consult. Voor uw pup is het de ideale manier om aan de dierenarts te wennen. Rondsnuffelen in de spreekkamer, wennen aan de behandeltafel en uiteraard wat lekkers krijgen. Tijdens deze consulten is er voor u als eigenaar alle tijd voor vragen over de verzorging en ontwikkeling van uw pup.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:

 • Vaccinatie ofwel inenting van een pup. Hoe vaak, wanneer en tegen welke ziektes kunnen we inenten.
  Een goede vaccinatie van een pup is essentieel om ziektes te voorkomen. Lees op onze infecties bij honden pagina waartegen we (kunnen) inenten. Je kan tevens je eerste vaccinatie en/of inenting gelijk inplannen.
 • Ontworming van een pup.
  Ontworming is bij pups zeer belangrijk. Pups kunnen al op 2 weken leeftijd besmet raken met wormen. Je kunt ook dit inplannen.
 • Opvoeding en training van een pup
  Onderwerpen die aan  bod kunnen komen zijn o.a. zindelijkheid, hersengymnastiek, benchtraining en puppycursussen.
 • Verzekeren van een pup
  Wel of niet verzekeren. Welke verzekeringen zijn er.
 • Tandenpoetsen
  Hoe doet u dat? En vooral hoe leert u dit de pup aan. Lees op onze gebit van de hond pagina waarom tandenpoetsen zo belangrijk is.
 • Voeding van een pup
  Om goed te kunnen groeien is de juiste voeding essentieel voor een pup. Wist u dat Caressa haar eigen voedingslijn heeft?
Omdat een pup komt met een berg informatie en gedurende een half jaar een hele ontwikkeling doormaakt, adviseren wij om na het puppy consult nog een keer langs te komen voor een aanvullend consult en/of bijvoorbeeld vaccinatie en inentingen. Heeft uw een pup die het al spannend vind bij de dierenarts? loop gerust binnen voor extra weegsessies of om even een kijkje te nemen in de spreekkamer!
Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een puppy consult. Wij helpen u graag!
Puppy-voeding-voor-de-hond

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn